Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
(Po - Ne: 10:00 - 20:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Káva

Káva

Nejnovější články
Káva
15.02.2019
Káva
První úrodu je možné sklízet až za tři roky od vysazení kávovníkových rostlin. Díky tomu, že většina bobulí dozrává v rozmezí šesti až osmi měsíců se sběr ...
Káva
13.02.2019
Káva
Sběrem plodů se z kávovníku získá zelené, surové zrno, které je potřeba zpracovat. Na celém světě se současné době používají dvě metody - suchá a mokrá ...
Káva
11.02.2019
Káva
Právě díky pražení získává káva svou charakteristickou chuť a aroma. Správné pražení kávy je věda a umění, kdy se jedná o nejkritičtější fázi celého ...
Káva
09.02.2019
Káva
Pouze dodržení zásad správného skladování kávy bude zaručeno, že káva bude i při delším skladování stále čerstvá a svěží a její aroma bude přesně takové ...
Káva
07.02.2019
Káva
Na trhu se můžeme v podstatě setkat se třemi druhý kávy - instantní, mletá a zrno. V poslední době se, ale můžeme setkat ještě s dalšími poněkud ...
Káva
05.02.2019
Káva
Mezi širokou veřejností najdeme převážně 2 skupiny lidí, kdy jedna tvrdí, že káva je zdraví nezávadná a druhá tvrdí zase opak. V poslední době se vědecké ...
Káva
03.02.2019
Káva
Zavedeme Vás na kávové plantáže, zjistíme jak se pěstuje káva například v Brazílie či Kolumbii a jiných zemích, ale také se podíváme na nějaké informace o ...
Káva
01.02.2019
Káva
Kávy Jardin obsahují prémiové produkty, které se skládají ze 100% Arabik. V sortimentu se nachází jak jednooblastní arabiky, tak i směsi arabik, které jsou ...
Článků na stránku 112233

Nejnovější články z blogu

Skladování čaje
01.03.2019 Čaj
Skladování čaje
Pokud čaj spotřebováváte delší dobu, je velice důležité jeho skladování, jelikož pokud není čaj správně skladován vytratí se chuť, aroma a další cenní... číst celé
Sběr kávy
15.02.2019 Káva
Sběr kávy
První úrodu je možné sklízet až za tři roky od vysazení kávovníkových rostlin. Díky tomu, že většina bobulí dozrává v rozmezí šesti až osmi měsíců se ... číst celé
Zpracování kávy
13.02.2019 Káva
Zpracování kávy
Sběrem plodů se z kávovníku získá zelené, surové zrno, které je potřeba zpracovat. Na celém světě se současné době používají dvě metody - suchá a mok... číst celé
Pražení kávy
11.02.2019 Káva
Pražení kávy
Právě díky pražení získává káva svou charakteristickou chuť a aroma. Správné pražení kávy je věda a umění, kdy se jedná o nejkritičtější fázi celého .... číst celé
Facebook
Copyright © 2017 - 2019 | AFTERNOON-TEA.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.